Alt i skilte.

Vi udfører alt i skilte, print, udfræsning af logoer og bogstaver og meget andet. Vi hjælper både med design, produktion og montage.  

Bildeko

Gør firmabilen synlig i gadebilledet med streamers eller folieindækning - vi hjælper med en kreativ løsning.

Facader

Vælg en facadeløsning som matcher din bygning og sikrer dig synlighed. Måske skal skiltet fræses i stål eller være oplyst i glas...mulighederne er mange.

Storformatprint

Sig det i X-Large. Vi laver fx. outdoor reklamer til busser, print til vægudsmykning eller design af forretningsvinduer.

Pyloner

Få dit eget fyrtårn. En pylon skaber opmærksomhed omkring dine produkter og services og viser vej til din virksomhed, butik, hal, grusgrav – eller hvor end du har din forretning.

Byggepladsskilte

Skilte på byggepladser tjener mange formål. Du kan både reklamere for din virksomhed men også informere om rent praktiske- eller sikkerhedsmæssige forhold.

Trafik-/færdselsskilte

Vi har mange års erfaring i udførsel af trafikskilte, der overholder alle gældende krav i forhold til farver, materiale, størrelse m.m. Vi fremstiller også forbud- og miljøadvarselsskilte, hundeskilte, infoskilte (fx "Her leger børn") m.m.

Grafisk design/dtp

Vi har tilknyttet en freelance grafisk designer. Som supplement til vores almindelige ydelser, har I mulighed for at få designet logo, visitkort, flyers m.m. Derved kan vi hjælpe jer med at skabe en sammenhængende grafisk identitet.

Om os

Hos Næstved Skilte bygger vi på erfaring og kvalitetsbevidsthed.

Vi er leverandør til både det private erhvervsliv, kommuner, regioner og offentlige virksomheder. Uanset hvad din udfordring er, om du allerede har designet klar eller om det blot er en tanke, et ønske eller et behov for synlighed – så står vi parat til at hjælpe. Står du og skal starte ny virksomhed, kan vi også hjælpe med at designe logo og grafisk identitet helt fra bunden - vi sørger for at matche firmaets facade, biler, skilte, visitkort m.m.

Eksempler på vores arbejde

Herunder ser du et par eksempler på vores arbejde...

Se flere eksempler HER

 

Kontakt os

Næstved Skilte - Ringstedgade 190A - 4700 Næstved - Tlf. 5572 2266 - nsf@naestvedskilte.dk